Vilkår og Betingelser

  1. Du skal angive dit eget navn, hvilket offentliggøres sammen med bedømmelsen. Det foretrækkes at du angiver dit fulde navn. Den minimale angivelse er forbogstav i fornavn med efternavn. Eller alternativt fornavn med forbogstav i efternavn.
  2. Du skal angive din egen e-mail addresse og den skal være gyldig. Din e-mail adresse offentliggøres ikke. Din e-mail adresse vil blive brugt til at kommunikere med dig vedr. dine bedømmelser og når ellers Winner Burger har brug for at komme i kontakt med dig.
  3. Navne på ansatte må ikke nævnes.
  4. Du må kun tilføje 1 bedømmelse pr. bestilling.
  5. Det er ikke tilladt at indgive bedømmelser der indeholder injurier, racistiske ytringer eller materiale som direkte eller indirekte kan skade og/eller påvirke Winner Burger i negativ retning. Det er ikke tilladt at benytte winnerburger.dk til at genere eller chikanere andre. Overtrædelse af ovennævnte kan medføre politianmeldelse.
  6. Winner Burger påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder indbefattet injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf 266b om racisme. Overtrædelser vil om nødvendigt blive politianmeldt, samt medføre øjeblikkelig sletning af bedømmelserne. Winner Burger forbeholder sig rettet til uden varsel at kunne fjerne bedømmelser eller andre data.
  7. Winner Burger eller personerne bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på websitet, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Winner Burger kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. Winner Burger påtager sig intet ansvar for indholdet på andre websider der linkes til.

Ris & Ros

Er der noget, du er utilfreds med, har du gode idéer, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service, vi giver dig?

Vi hører gerne fra dig - for dine synspunkter (uanset om det er ris eller ros) er værdifulde for os!

 (offentliggøres sammen med bedømmelsen)


 (offentliggøres ikke)

Din bedømmelse: (1 til 5)
1 2 3 4 5

CAPTCHA Image   Reload Image
Indtast koderne: *:
fantastik pizza sådan skal det gøres tak for mad :)
Skrevet af: johan berth   |   
søndag, 3 maj 2015 kl. 16:25
Som altid super pizza og super betjening, altid en god oplevelse og komme forbi :-)
Skrevet af: Morten   |   
mandag, 25 juli 2016 kl. 15:38
Som altid super pizza og super betjening, altid en god oplevelse og komme forbi :-)
Skrevet af: Morten   |   
mandag, 25 juli 2016 kl. 15:38
Ville være fedt hvis det var muligt at kunne tilføje og fjerne tilbehør fra jeres rullekebab. Ellers god hjemmeside!
Skrevet af: Henrik   |   
søndag, 31 juli 2016 kl. 08:54
Fantastisk mad, altid hurtigt og god service. Super gode og dejligt personale. Vi handler og bestiller her når vi skal have mad udefra :-)
Skrevet af: Karen Marie   |   
søndag, 29 januar 2017 kl. 17:14
Fantastisk dejlig mad, det g?r i sgu godt ;-)
Skrevet af: Vibeke   |   
torsdag, 31 maj 2018 kl. 19:31